ROOTSINSESSION & FRIENDS PREDSTAVLJAJO:

 

SOUL REBEL VIII. INNA SOUNDSYSTEM STYLE

 

Tokratna, že osma ponovitev Soul Rebel večerov so tokrat vrača nazaj v Channel 0. Kot je v navadi, se ekipa Roots In Session vedno potrudi in ponudi nekaj novega. Novost, ki nam jo pripravljajo tokrat je njihov Sound System. Če smo lahko v preteklih edicijah naravnost uživali ob koncertih in glasbenih vložkih v živo, tokrat pridemo na vrsto tudi ljubitelji glasbe narejene za malo močnejša ozvočenja. Večer bo pretežno še vedno obarvan v Bob Marley temo, lahko bomo pa slišali tudi ostale roots reggae, rocksteady, dub, ska, grime, jungle in hip-hop uspešnice, ki vas bodo pripravile do plesanja vse do zore. Preverjeno!

 

 

 

 

Tokrat so glavno vlogo poleg gostiteljev dobili lokalni selektorji. Za podporo se bodo za opremo pridružil kolektor/selektor #OhoRoho, ki je v preteklosti že razpesaval obiskovalce Soul Rebel večerov in kateri nikoli ne razočara s svojo striktno vinilnim izborom glasbe. Poleg njega bodo delali družbo in skrbeli za “nabrito” ozračje, kot bi se izrazil Pier, tudi LjubljanJah Vibes društvo. V njem sodelujejo in ustvarjajo Lion Shine, Mixxle in L.T. in znajo razgreti plesišče svojo raznoliko izbiro glasbe. 





Kot smo omenili se vse skupaj dogaja v Channel 0 klubu na “Metelkovi” v Ljubljani. Vrata se odpro ob 23. uri, za vstopnico pa boste odšteli 8 Eur in kot v zahvalo za podporo prejeli še Snail papirčke, narejeno le za to priložnost. Kot, da to še nebi bilo zadosti, vas čaka noč po kateri si boste rekli ŠE! Preverjeno!

 

Se vidimo na plesišču!


Vse od dogodku-----> https://www.facebook.com/events/584069329092326/